Πολιτική Δράση Νοεμβρίου 2010

Πολιτική Δράση Νοεμβρίου 2010

An den boreite na diavasete to periexomeno pathste edw.


Kαράογλου Θεόδωρος

Βουλευτής

Β'Περιφέρειας Θεσσαλονίκης


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική Ηλεκτρονική Έκδοση


  ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 5
 

Φίλες και φίλοι,

Το μήνα που αφήσαμε πίσω μας, έντονη ήταν η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2011 που παρουσιάστηκε απο την κυβέρνηση, καθώς και από τα αδιέξοδα που δημιουργούνται από την αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική στην οικονομία που οδηγεί σε ύφεση, ανεργία, ανασφάλεια και περαιτέρω διόγκωση των ελλειμμάτων.

Σε λίγες ημέρες, οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τις νέες αυτοδιοικητικές δομές. Η ψήφος θα έχει διπλή κατεύθυνση. Αφενός θα πρέπει να επιλεχθούν τα πιο ικανά πρόσωπα που θα υπηρετήσουν τον τόπο, αλλά από την άλλη θα πρέπει να σταλεί ένα σαφές πολιτικό μήνυμα απόρριψης της πολιτικής του μνημονίου, μιας αδιέξοδης δηλαδή οικονομικής πολιτικής που οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση την οικονομία και στην εξαθλίωση τον Ελληνικό Λαό.

Θα πρέπει έστω αυτή τη στιγμή, οι πολίτες να απαιτήσουν αλλαγή πολιτικής από μια αλλαζονική κυβέρνηση, που δυστυχώς λειτουργεί χωρίς σχέδιο και στρατηγική.

Καλή ανάγνωση και για περισσότερες πληροφορίες όπως πάντα στο www.karaoglou.gr

 

Δηλώσεις- Δραστηριότητες

"Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, είναι γνωστό ότι στο μόνο που είναι συνεπείς, είναι η ... ασυνέπειά τους"

Χαιρετισμός στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ.Καραμανλής και το Μορφωτικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα με θέμα τη διάλεξη του Καθηγητή Emanuel S. Savas «Επιχειρηματικότητα και οικονομική ανάπτυξη: ο μεταβαλλόμενος ρόλος του κράτους».

Άρθρα

Οι Έλληνες πολίτες δεν εκβιάζονται και θα δώσουν ένα σαφέστατο πολιτικό μήνυμα

Χωρίς Ελπίδα και Προοπτική ο Προϋπολογισμός του 2011

Συνεντεύξεις

«Η Κυβέρνηση εμπαίζει τον λαό»



Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 

 

 

 



ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Χωρίς στρατιωτική παρέλαση ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου
Διορισμοί πολυτέκνων στην Εκπαίδευση.
Πρόθεση κατάργησης του μαθήματος της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας

Κατάργηση του Μουσείου Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Τραγικές ελλείψεις στα Αστυνομικά Τμήματα της Θεσσαλονίκης Χωρίς θεραπεία μένουν οι καρκινοπαθείς

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Ομιλία στη Βουλή στις 22.11.2010 σχετικά με τα προβλήματα των επιχειρήσεων μικρής λιανικής

Ομιλία στα πλαίσια επερώτηση 19 Βουλευτών της Ν. Δ. προς τους Υπουργούς Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και Οικονομικών, σχετικά με την καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης μέσα από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Ομιλία στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη συζήτηση επί του προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού 2011

Δευτερομιλία στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2011

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox

Φίλες και φίλοι,

Το μήνα που αφήσαμε πίσω μας έντονη ήταν η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 1011 που παρουσιάστηκε απο τη κυβέρνηση καθώς και από τα αδιέξοδα που δημιουργούνται από την αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική στην οικονομία που οδηγεί σε ύφεση, ανεργία, ανασφάλεια και περαιτέρω διόγκωση των ελλειμάτων.

Σε λίγες ημέρες οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές. Η ψήφος θα έχει διπλή σημασία. Αφενός θα πρέπει να επιλεχθούν τα πιο ικανά πρόσωπα αλλά αό την άλλη οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν ένα σαφές πολιτικό μήνυμα απόρριψης της πολιτικής του μνημονίου.

Θα πρέπει έστω αυτή τη στιγμή να στελλεί μηνυμα αλλαγής πολιτικής σε μια αλαλζονική κυβέρνηση που λειτουργεί χωρίς σχέδιο και στρατηγική.